وضعیت کشت محصولات پر آب در کرمانشاه

به گزارش مجله افتخار، خسرو شهبازی در مصاحبه با خبرنگاران ظهار داشت: با همکاری آب منطقه ای در راستای صرفه جویی در مصرف آب، به سمت تعادل بخشی به سفره های زیرزمینی هستیم تا شرایطی فراهم شود که محصولات آب بر نظیر هندوانه و گوجه فرنگی به وسیله سیستم های قطره ای آبیاری شوند.

وضعیت کشت محصولات پر آب در کرمانشاه

وی افزود: مصرف آب در سیستم آبیاری قطره ای نسبت به غرق آبی یک چهارم و نسبت به بارانی نصف میزان مصرفی است که البته امروزه کشاورزان به سمت آبیاری قطره ای پیش می روند.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه 90 درصد سطح زیر کشت گوجه فرنگی در استان به این سمت سوق پیدا کرده است، گفت: مجموعا محصولات پر آب زیادی در کرمانشاه نداریم و سطح زیر کشت این محصولات در استان ما زیاد نیست.

وی با اشاره به توسعه کشت کلزا به عنوان یک محصول به صرفه افزود: 2 هزار و 500 هکتار از اراضی به کشت ذرت و علوفه اختصاص داده شده که البته عملکرد خوبی هم داشته است.

شهبازی میزان سطح زیر کشت اراضی آبی را 250 هزار هکتار دانست که نیمی از آن توسط آبهای زیرزمینی و نیمی دیگر توسط های آبهای سطحی آبیاری می شود.

وی با بیان اینکه 45 هزار هکتار از این سطح مربوط به باغ ها و بیش از 200 هکتار زراعی است افزود: سطح زیر کشت گندم 100 هزار هکتار و کلزا 15 هزار هکتار است همچنین 11 هزار هکتار از اراضی استان به زیر کشت چغندرقند و 15 هزار هکتار نیز به کشت ذرت اختصاص داده شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه سطح زیر کشت گوجه فرنگی را 35 هزار و 500 هکتار و سطح زیر کشت سیب زمینی را چهار هزار و 500 هکتار دانست و گفت: 2 هزار هکتار هم پیاز در استان ما کشت می شود.

وی با بیان اینکه 700 هکتار از اراضی ما به کشت هندوانه اختصاص داده شده که چون زمان برداشت آن با تمام کشور یکسان است از نظر قیمتی پایین و برای کشاورزان به صرفه نیست گفت: محصولاتی که از نظر قیمتی برای کشاورزان به صرفه نیست چندان مورد استقبال قرار نمی گیرد و کشت نخواهد شد.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 12 بهمن 1397 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: persianproud.ir شناسه مطلب: 60

به "وضعیت کشت محصولات پر آب در کرمانشاه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "وضعیت کشت محصولات پر آب در کرمانشاه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید