بشقاب غذایت را 6 قسمت کن!

به گزارش مجله افتخار، تا حالا وقتی سر میز غذا نشسته اید، هیچ به این فکر نموده اید اجزای تشکیل دهنده غذای تان از یک گروه غذایی اند یا چند گروه غذایی؟ قطعا می دانید که متخصصان تغذیه توصیه می نمایند که بهتر است بشقاب غذای شما ترکیبی از اجزای گروه های مختلف غذایی باشد.اما شاید یک سوال مهم در فکر شما بی پاسخ مانده باشد: بهتر است هر گروه غذایی چند درصد از بشقاب غذایی ما را تشکیل بدهد؟

بشقاب غذایت را 6 قسمت کن!

بشقاب غذایت را 6 قسمت کن!

هر کدام از گروه های غذایی باید چند درصد از ظرف غذای ما را تشکیل بدهند؟

تا حالا وقتی سر میز غذا نشسته اید، هیچ به این فکر نموده اید اجزای تشکیل دهنده غذای تان از یک گروه غذایی اند یا چند گروه غذایی؟ قطعا می دانید که متخصصان تغذیه توصیه می نمایند که بهتر است بشقاب غذای شما ترکیبی از اجزای گروه های مختلف غذایی باشد.

اما شاید یک سوال مهم در فکر شما بی پاسخ مانده باشد: بهتر است هر گروه غذایی چند درصد از بشقاب غذایی ما را تشکیل بدهد؟

1.نان و غلات

نوع سبوس دار این گروه غذایی را به نوع تصفیه شده ترجیح بدهید.

برنج قهوه ای و ماکارونی سبوس دار را حتما امتحان کنید.

اول از همه، غذایی را انتخاب کنید که در تهیه اش از غلات کامل استفاده شده.

از سبوس گندم و انواع جوانه ها در تهیه غذای تان یاری بگیرید.

2.لبنیات

از انواع بدون چربی یا حداقل کم چرب بهره ببرید.

برای تهیه املت یا سرو غلات، به جای آب از شیر بهره ببرید.

در سوپ تان به جای خامه، شیر بریزید.

3.گوشت

قبل از هر چیز، همه چربی ها و پوست را از آن جدا کنید.

بیشتر ماهی بخورید.

از حبوبات بیشتر بهره ببرید.

مغزها را به سالاد یا به غذای اصلی تان، البته به اسم جانشین گوشت، اضافه کنید.

4.میوه ها

یادتان باشد که میوه های مختلف، مواد مغذی متنوعی دارند.

حین خوردن غلات، انواع کیک و حتی ماست از توت ها و یا سایر میوه های خردشده بهره ببرید.

از قلم نیاندازید که میوه های خشک، میان وعده های مناسبی هستند زیرا به راحتی قابل حمل و نگهداری اند.

5.سبزی ها

سبزی های فصل را تازه تازه خریداری کنید و میل کنید.

اگر سبزی تان را خرد کردید، خرد شد ه اش را در ظرفی دردار ریخته و در یخچال بگذارید.

آب سبزیجات تازه هم می تواند نوشیدنی مناسب در وعده های غذایی تان باشد.

6. روغن ها

نوع گیاهی یا اشباع نشده روغن ها را انتخاب کنید.

از حداقل روغن برای طبخ غذا بهره ببرید و از کره هم فاکتور بگیرید.

منبع:www.salamat.com

منبع: راسخون
انتشار: 9 مهر 1400 بروزرسانی: 9 مهر 1400 گردآورنده: persianproud.ir شناسه مطلب: 1760

به "بشقاب غذایت را 6 قسمت کن!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بشقاب غذایت را 6 قسمت کن!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید