گردشگری را چگونه نجات دهیم؟، ایتالیا پرگردشگر بعد از کرونا

به گزارش مجله افتخار، محسن حاجی سعید، رئیس کانون راهنمایان گردشگری کشور در رابطه با راهکارهای نجات صنعت گردشگری پس از بحران کرونا، اظهار کرد: اعطای تسهیلات کم بهره، بخشودگی جرائم، تنفس در پرداخت وام ها، تشکیل اتاق بحران گردشگری و بخشودگی حق کارفرمایی بیمه از مهمترین این راهکارهاست.

گردشگری را چگونه نجات دهیم؟، ایتالیا پرگردشگر بعد از کرونا

با ما همراه باشید و با تور ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.

وی فراوری محتوا برای روزگار پسابحران را از موارد مهم و موثر دیگر مطرح کرد و در رابطه با عملکرد کشورهای دیگر برای دوران بعد از بحران، گفت: در بعضی کشورها به منظور حمایت از صنعت گردشگری، اقداماتی حمایتی برای اپراتورهای بخش گردشگری، هتل ها و رستوران ها که هزینه های مسافرتی را قبلا دریافت نموده اما امکان برگزاری ندارند، در نظر گرفته شده است.

حاجی سعید اضافه کرد: پرداخت اقتصادیات سهم کارفرما و همچنین یاری های تأمین اجتماعی و رفاهی و پاداش برای کارگران، اپراتورهای هتل ها، آژانس های مسافرتی و تورهایی که در خاک کشورشان فعالیت می نمایند تا سی ام آوریل سال 2020 به حالت تعلیق درآمده است.

وی با بیان این که پرداخت بیمه اجباری و سایر پرداخت های معوقه نیز تا تاریخ 31 می بدون اعمال جریمه یا بهره انجام می گردد، گفت: همچنین صادرنماینده های بلیط یا برگزارنماینده های تور موظف شده اند تا مبالغ پرداختی مشتریان را که سفرشان را کنسل می نمایند، بازگردانند.

به گفته حاجی سعید، دولت ایتالیا در راستای حمایت اقتصادی از شهروندان خود در بحران کرونا، تدابیر زیادی را در نظر گرفته و همچنان ممکن است به حمایت های خود در روزهای آینده ادامه دهد که اضافه شدن دو تا سه ماهه یاری های اقتصادیاتی در این کشور به مهلت ارسال اظهارنامه های اقتصادیاتی مشاغل مختلف یکی از این اقدامات است.

وی اضافه کرد: پرداخت قبوض برق، آب، گاز، هزینه تجمیع زباله و سایر موارد در این کشور تا 30 آوریل به تعویق افتاده و پس از آن امکان پرداخت قبوض به طور قسطی مهیا شده است.

به گفته این مسئول، افرادی که برای خرید اولین خانه خود وام دریافت نموده اند، در صورت احتیاج می توانند برای معافیت از پرداخت اقساط خود در بازه ای از زمان مهلت کسب نمایند و بازپرداخت اقساط سایر وام ها تا انتها شرایط بحرانی نیز به تعویق افتاده است.

وی با بیان این که در کشور ایتالیا به مهلت پرداخت هزینه بیمه اجباری تا 30 آوریل اضافه شده است، گفت: کارمندان و کارگران و تمام افرادی که از کار بیکار شده اند یا از فعالیت کاری آن ها در اثر کرونا کاسته شده است، می توانند درخواست یاری هزینه ای معادل درآمد قبلی خود یا به میزان کاهش درآمد خود را از دولت داشته و این هزینه ها را دریافت نمایند.

حاجی سعید در خصوص کارفرمایان بخش خصوصی از جمله بخش کشاورزی که دارای شرایط لازم برای ابزارهای پشتیبانی درآمد در آیین نامه فعلی نیستند نیز گفت: این افراد می توانند برای مدت تعلیق کاری خود درخواست یاری هزینه دستمزد حداکثر به میزان سه ماه حقوق از دولت ایتالیا داشته باشند.

وی با اشاره به پرداخت مبلغ یاری هزینه ماهیانه 500 یورو به مدت سه ماه به کارگران خود اشتغالی در ایتالیا، گفت: برای کارمندان ادارات دولتی، تجهیزات لازم مانند لپ تاپ و تبلت برای انجام دورکاری ارائه شده و برای کارمندان دولتی، دوره بیماری یا قرنطینه یا قرنطینه خانگی، معادل طول درمان و بستری در بیمارستان نیز در نظر گرفته شده است.

این فعال گردشگری بین المللی در رابطه با تدابیر کشور ایتالیا به عنوان یکی از کشورهای پر بازدید گردشگری برای شرکت ها هم توضیح داد: وام بدون بهره و با بازپرداخت 15 ساله جهت تامین نقدینگی و یاری به بازپرداخت وام های پیشین، اعطا شده و پرداخت هزینه های تأمین اجتماعی و عوارض از 23 فوریه تا 30 آوریل 2020 به حالت تعلیق درآمده است به طوری که بدون این که تعلیق مستلزم اعمال مجازات یا پرداخت بهره باشد و شرکت ها می توانند درخواست پرداخت بدهی خود به صورت قسطی نمایند.

حاجی سعید از تعلیق 12 ماهه وام های یارانه ای که برای جذب سرمایه گذاری و توسعه تجارت اعطا شده در این کشور نیز اطلاع داد و گفت: مهلت پرداخت تسهیلات شرکت ها برای حق بیمه و اتاق های بازرگانی نیز به حالت تعلیق در آمده است، البته دولت و اتحادیه اروپا برای شرکت های کوچک و متوسط که جهت دریافت وام و اعتبار بانکی به علت نداشتن ضمانت کافی مشکل داشتند نیز به وسیله صندوق حمایتی تامین ضمانت می نماید.

این فعال گردشگری با تاکید بر این که دولت تدابیری را برای خانواده ها نیز در نظر گرفته است، گفت: به تمام خانواده هایی با حداقل یک فرزند، کارت خانواده تعلق گرفته که امکان استفاده از تحفیف های مختلف را به شهروندان برای سال 2020 می دهد.

وی اضافه کرد: همچنین سال جاری برای موسسات آموزشی حتی با تعداد روزهای کاری کمتر از 200 روز در ایتالیا، سال تحصیلی کامل محسوب می گردد.

رئیس کانون راهنمایان گردشگری کشور در رابطه با مسائل حقوقی کشور ایتالیا نیز توضیح داد: به تعویق افتادن دادرسی ها و تعلیق شرایط در دادرسی مدنی و کیفری از اقدامات این کشور برای دوران پسا بحران است.

ایسنا

منبع: گردشبان
انتشار: 3 خرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: persianproud.ir شناسه مطلب: 882

به "گردشگری را چگونه نجات دهیم؟، ایتالیا پرگردشگر بعد از کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گردشگری را چگونه نجات دهیم؟، ایتالیا پرگردشگر بعد از کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید