طرز تهیه کباب تابه ای با پنیر ورقه ای گودا به شکلی متفاوت برای مجالس
به گزارش مجله افتخار، اگر در پی پیدا کردن غذایی خوشمزه با طرز تهیه ساده هستید، حتما کباب تابه ای (کباب ماهیتابه ای) به فکرتان رسیده است. کباب تابه ای غذای محبوب ایرانی هاست که می توان آن را به عنوان یک وعده خانگی یا به صورت مجلسی به منظور پذیرایی از مهمان ها تهیه کنید. ترکیب گوشت و سیب زمینی بسیار لذیذ و پرطرفدار است و شما با اضافه کردن انواع پنیر مخصوص آشپزی می توانید لذت خوردن این کباب را دو چندان کنید. در این دستور پخت شما را با طرز تهیه کباب تابه ای با پنیر ورقه ای گودا آشنا می کنیم.

مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای با پنیر ورقه ای گودا
- گوشت چرخ نموده گوساله 400 گرم
- سیب زمینی 300 گرم
- پنیر ورقه ای گودا 1 بسته
- پیاز 1 عدد
- گوجه گیلاسی 1 بسته
- نمک و فلفل به میزان لازم
- روغن مایع سرخ کردنی به میزان لازم
طرز تهیه کباب تابه ای با پنیر ورقه ای گودا
1. رنده کردن پیازها
لایه بیرونی پیازها را بگیرید و آنها را رنده کنید. هنگام رنده کردن پیاز برای جلوگیری از اشک ریختن یک تکه نان بجویید. سپس پیاز رنده شده را در صافی بریزید و آب اضافی آن را بگیرید.
2. تهیه مایه کباب تابه ای
پیاز آب گرفته شده را به گوشت چرخ نموده اضافه کنید و پس از اضافه کردن نمک، گوشت و پیاز را حسابی ورز دهید تا گوشت حالت چسبندگی پیدا کند. سپس فلفل و پابریکا را به مایه گوشت اضافه کنید و مجدد آن را ورز دهید.
3. شستن سیب زمینی ها
ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و سپس به صورت حلقه ای برش دهید. بهتر است حلقه ها نازک و ضخامتشان حداقل یک سانتی متر باشد.
4. سرخ کردن حلقه های سیب زمینی
در تابه میزانی روغن بریزید و مدتی صبر کنید تا تابه داغ گردد؛ سپس حلقه های سیب زمینی را در روغن داغ به خوبی سرخ کنید و به آنها نمک بزنید.
5. اضافه کردن پنیر و گوشت به حلقه های سیب زمینی
در این مرحله به مقدار هر حلقه سیب زمینی، پنیر ورقه ای برش دهید و روی آن قرار دهید. سپس روی آن به میزان کافی مایه گوشت قرار دهید.
6. قرار دادن غذا در فر
در آخرین مرحله از طرز تهیه کباب تابه ای با پنیر ورقه ای گودا، سینی فر را با روغن چرب کنید و حلقه های سیب زمینی که رویش پنیر است را به همراه گوشت که روی آن ها چیده اید، درون فر قرار دهید. برای تهیه کباب تابه ای با پنیر ورقه ای در فر، به طور معمول به دمای 180 درجه سانتی گراد و زمانی در حدود 20 تا 30 دقیقه احتیاج است. با این حال، این مقادیر ممکن است بسته به نوع فر و ضخامت کباب تابه ای شما کمی متفاوت باشد بنابراین بعد از 15 دقیقه در فر را باز نموده و کباب تابه ای را آنالیز کنید تا اگر ضروری است زمان پخت را بیشتر کنید.
7. تزئین کردن کباب تابه ای
بعد از این که کباب تابه ای شما آماده شد. مدتی پس از خنک شدن غذا روی هر حلقه یک عدد گوجه گیلاسی قرار دهید و آن را تزئین کنید.
نکات تکمیلی پخت کباب تابه ای با پنیر ورقه ای گودا
کباب تابه ای با پنیر ورقه ای گودا یک غذای خوشمزه و لذیذ است که می تواند جایگزین جذابی برای برگر خانگی باشد. در ادامه به تمام نکاتی که برای داشتن یک کباب تابه ای نرم، خوش طعم و کش دار با پنیر گودا احتیاج دارید، اشاره می کنیم.
انتخاب گوشت مناسب برای تهیه کباب تابه ای
مهمترین نکته ای که برای تهیه کباب تابه ای به آن دقت کنید انتخاب برترین گوشت است. برترین گوشت برای تهیه کباب تابه ای معمولا ترکیبی از گوشت گوساله و گوسفند است زیرا ترکیب چربی و پروتئین آن باعث می گردد کباب خشک نگردد.
برای این که کباب تابه ای شما نرم و لطیف باشد دقت کنید که گوشتتان حداقل 20٪ چربی داشته باشد. اگر گوشت خیلی کم چرب باشد، کمی دنبه یا روغن مایع اضافه کنید.
تهیه کباب تابه ای با پنیر ورقه ای در تابه
برای تهیه کباب تابه ای در تابه باید تمام روش تهیه را به شکل بالا انجام دهید و به جای قرار دادن کباب در فر، ابتدا در تابه روغن بریزید و اجازه دهید خوب گرم گردد بعد شعله گاز را روی حرارت میانه رو به بالا حدود 8-10 دقیقه سرخ کنید تا طلایی گردد وقتی یک طرف سرخ شد آن را برگردانید و اجازه دهید سرخ گردد. در نهایت ترکیب سیب زمینی ورقه ای که رویش پنیر ورقه ای گذاشته اید را در 2 دقیقه آخر روی کباب بگذارید تا پنیر آب شده و کباب تابه ای شما آماده سرو گردد.
اضافه کردن دارچین و زردچوبه با مقدار درست در کباب تابه ای
پس از اینکه گوشت، پیاز، نمک، فلفل را با هم ورز دادید، برای لذیذ تر کردن طعم گوشت می توانید به آن دارچین اضافه کنید.
در میزان زرد چوبه ای که به گوشت برای تهیه کباب تابه ای اضافه می کنید، دقت کنید چون استفاده بیش از حد زردچوبه طعم گوشت را تغییر می دهد و باعث می گردد کباب تابه ای شما مزه اش تغییر کند.
استفاده از پنیر ورقه ای گودا کاله
استفاده از پنیر ورقه ای گودا که نوعی پنیر پروسس است در کباب تابه ای به عنوان یک چاشنی، طعم این غذا را بهبود می بخشد. شما می توانید از پنیر ورقه ای گودای کاله بهره ببرید و یا با توجه به سلیقه خود از سایر انواع پنیرهای ورقه ای مثل چدار، پستو سبز و لازانیا کاله هم بهره ببرید.
پنیر ورقه ای گودا کاله ترکیبی از پنیر تازه و پنیر طبیعی گودا است که با فرآیند حرارتی به شکلی ایده آل درآمده و در دسته پنیرهای پروسس قرار می گیرد. با بافتی نرم و قابلیت ذوب شدن عالی، این پنیر همراهی خوشمزه برای انواع فست فودها، به ویژه همبرگر، محسوب می گردد. چه به صورت گرم و چه سرد، طعمی لذیذ به غذاهای شما می بخشد. برای حفظ کیفیت و تازگی، آن را در دمای 4 تا 8 درجه سانتی گراد در یخچال نگهداری کنید.
منبع: کتاب کاله