طرز تهیه هات داگ پنیری با قارچ در 2 طعم ساده و اسپایسی

به گزارش مجله افتخار، هات داگ یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین ساندویچ های فست فودی در کل دنیا است که اولین بار در کشور آلمان تهیه و طبخ شد. این ساندویچ اگر با قارچ و پنیر همراه گردد، دوچندان دلبری می نماید و تقریبا کسی نیست که عاشق طعم آن نگردد. از این رو در این مطلب طرز تهیه هات داگ پنیری با قارچ در دو طعم معمولی و اسپایسی تند را به شما آموزش داده ایم؛ با ما همراه باشید.

طرز تهیه هات داگ پنیری با قارچ در 2 طعم ساده و اسپایسی

طرز تهیه هات داگ پنیری سوخاری ویژه

در این روش نیازی به فر ندارید.

مواد لازم
هات داگ 2 عدد
قارچ 3 عدد
فلفل دلمه ای قرمز1 عدد کوچک
پنیر پیتزا به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و فلفل پاپریکابه مقدار لازم

طرز پخت ساندویچ هات داگ پنیری با قارچ

  • قارچ ها را به خوبی شسته و سپس به شکل ورقه های نازک خرد کنید.
  • مقداری کره یا روغن داخل تابه بریزید و وقتی که گرم شد قارچ را به آن اضافه کنید. شعله را کمی زیاد کنید تا قارچ ها سریع تر آب خود را پس داده و کمتر سیاه شوند. فلفل دلمه ای را نیز داخل تابه بریزید.
  • وقتی قارچ و فلفل به اندازه کافی تفت خوردند مقداری نمک، آویشن، فلفل سیاه و فلفل پاپریکا به آن زده و شعله را خاموش کنید.
  • در ادامه پخت هات داگ پنیری به سراغ سوسیس ها رفته و با چاقو بر روی آنها برش هایی اریب و عمیق ایجاد کنید. اما مراقب باشید چاقو تا خاتمه نرفته و هات داگ تکه تکه نگردد.
  • هات داگ برش خورده را در روغن داغ بیندازید تا سرخ شوند. درب تابه را بگذارید و شعله را کم کنید تا کامل مغز پخت شوند. همچنین بعد از چند دقیقه آنها را زیر و رو کنید تا هر دو طرف کامل سرخ گردد. در انتها هات داگ را از روغن خارج نموده و روی حوله کاغذی بگذارید تا هم خنک شده و هم روغن اضافه آن گرفته گردد.
  • یک تابه مستطیل شکل یا گرد با اندازه مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید تا به خوبی گرم گردد. این تابه قرار است نقش فر را برای شما داشته باشد.
  • نان های مخصوص هات داگ را از قسمت بالا (بر خلاف همواره که معمولا نان را از سمت پهلو برش می زنند.)، یعنی سمت قهوه ای رنگ و برشته، برش زده و خمیر داخل آن را خالی کنید.
  • حال یک لایه قارچ داخل نان ریخته و هات داگ را روی آن قرار دهید و به خوبی با دست فیکس کنید. سپس به مقدار دلخواه پنیر پارمزان روی آن بریزید. سعی کنید طوری پنیرها را جا بدهید که از نان بیرون نریزند.البته می توانید اول هات داگ و بعد قارچ را داخل نان بگذارید.
  • داخل تابه گرم شده یک پایه فلزی قرار داده و ساندویچ های آماده شده را روی آن قرار دهید. وقتی پنیر آب شد هات داگ پنیری شما به همین خوشمزگی آماده است. به همراه سس خردل یا گوجه، سبزیجات تازه و داغِ داغ نوش جان کنید.

طرز تهیه هات داگ پنیری با قارچ تند و تیز

مواد لازم برای طرز تهیه هات داگ تنوری در فر
هات داگ1 عدد
نان باگت1 عدد
کره 1/4 پیمانه
سیر 2 حبه
جعفری 2 قاشق غذاخوری
پنیر چدار یا گودا4-5 ورق
قارچ5 عدد درشت
پنیر پیتزانصف لیوان
مواد لازم برای سس چیلی
فلفل قرمز یا سبز تند6 عدد
آب1 لیوان
شکر 2 قاشق مرباخوری
سرکه سیب یا انگور1 قاشق غذاخوری
نمک1/2 قاشق چای خوری

طرز پخت ساندویچ هات داگ پنیری تند

  • ایتدا قارچ ها را ورقه ای کنید و در تابه داغ با کمی روغن تفت دهید؛ وقتی آب آن کشیده شد، پنیز پیتزا را به آن اضافه کنید.
  • این مواد را کنار بگذارید.
  • سپس روی نان باگت ها را برش بزنید و نون روی آن را فشار بدهید.
  • درون ظرفی جدا کره آب شده سیر له شده و جعفری را با هم مخلوط کنید و با قلم مو روی و داخل نان بزنید و به مدت 5 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه قرار بدهید.
  • روی هات داگ را خراش هایی بدهید و در روغن به خوبی سرخ کنید.
  • سپس ورقه های پنیر چدار را داخل نان قرار بدهید و روی آن سس چیلی و قارچ و پنیر بریزید و هات داگ را به صورت کامل قرار بدهید و دوباره روی آن سس چیلی بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر با دمای 180 درجه قرار بدهید. (طرز تهیه هات داگ پنیری بدون فر اینگونه است که کافیست ساندویچ را درون تابه ای نچسب قرار دهید و درب آن را به مدت 20 دقیقه بگذارید؛ تابه را درون قابلمه ای بزرگتر قرار دهید و درب آن را بگذارید تا به آرامی روی شعله ملایم آماده گردد.)
  • در هنگام سرو روی آن جعفری خرد شده بریزید و نوش جان کنید.

روش تهیه سس چیلی خوشمزه و اسپایسی

  • ابتدا فلفل های تازه را بشویید و کلاهک آن را جدا نموده و آماده کنید.
  • دانه های داخل فلفل را بیرون بیاورید و فلفل ها را خرد کنید.
  • بعد فلفل ها را به همراه یک لیوان آب داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید و با شعله ملایم بپزید تا وقتی که فلفل ها خوب نرم شوند.
  • حالا با مخلوط کن دستی فلفل ها را به حالت پوره در بیاورید (آب آن ها را جدا نکنید) از صافی درشت عبور بدهید و آن را داخل یک ظرف شیشه ای بریزید.
  • توجه داشته باشید هیچ پوست یا دانه فلفلی باقی نمانده باشد.
  • حالا به فلفل پوره شده نمک، شکر، سرکه سیب و فلفل قرمز (به هر میزان که دوست دارید تند گردد) اضافه کنید و آن را خوب مخلوط کنید.

سخن آخر

امیدواریم از این مطلب نهایت استفاده را برده باشید. شما نیز می توانید تجربیات خود در مورد پخت هات داگ پنیری را در خاتمهی همین صفحه با ما در میان بگذارید. همچنین در آخر پیشنهاد می کنیم که اگر از هواداران طعم سوسیس هستید، مطلب طرز تهیه سوسیس بندری؛ به 2 روش خانگی و فست فودی را نیز از دست ندهید!

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 22 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 22 اردیبهشت 1400 گردآورنده: persianproud.ir شناسه مطلب: 1553

به "طرز تهیه هات داگ پنیری با قارچ در 2 طعم ساده و اسپایسی" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه هات داگ پنیری با قارچ در 2 طعم ساده و اسپایسی" امتیاز داده است | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه هات داگ پنیری با قارچ در 2 طعم ساده و اسپایسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید