5 علت خوب برای مصرف تخم شربتی

به گزارش مجله افتخار، تخم شربتی دارای میزان فراوانی پروتئین، آهن، پتاسیم و کلسیم است و یک ماده معدنی به نام بورون در تخم شربتی باعث انتقال کلسیم به استخوان ها می گردد.

5 علت خوب برای مصرف تخم شربتی

تخم شربتی که به آن دانه چیا یا چیا سید هم گفته می گردد، سرشار از مواد مغذی می باشد. تخم شربتی دارای اندازه فراوانی پروتئین، آهن، پتاسیم و کلسیم است و در عین حال آن هایی که در جذب کلسیم مشکل دارند بدانند یک ماده معدنی به نام بورون در تخم شربتی باعث انتقال کلسیم به استخوان ها می گردد.

استفاده از تخم شربتی در محلول آب یکی از برترین مواد برای کم کردن وزن است. دانه های ژلاتینی تخم شربتی بدون آنکه کالری داشته باشد تا مدت ها فرد را سیر نگه می دارد و به جای خوردن داروهای زیان آور برای کم کردن اشتها، می توان از تخم شربتی استفاده کرد.

در این اینفوگرافی 5 علت خوب برای مصرف تخم شربتی آورده شده است؛ مواردی، چون یاری به حفظ سلامت قلب، تنظیم قند خون، یاری به هضم غذا، ارتقای سلامت و عملکرد مغز، یاری به کاهش وزن و در نهایت این که به عنوان یک منبع خوب پروتئین گیاهی به عضله سازی یاری می نماید.

منبع: گردشبان
انتشار: 23 خرداد 1403 بروزرسانی: 23 خرداد 1403 گردآورنده: persianproud.ir شناسه مطلب: 2266

به "5 علت خوب برای مصرف تخم شربتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 علت خوب برای مصرف تخم شربتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید