سیب زمینی تنوری، پیش غذای خوشمزه

به گزارش مجله افتخار، سیب زمینی تنوری آغشته به کره و سیر، غذای خوشمزه ای است که به عنوان پیش غذا یا میان وعده سرو می گردد.

سیب زمینی تنوری، پیش غذای خوشمزه

سیب زمینی تنوری به شیوه های مختلف درست می گردد که بهترین نوع آن تنوری کردن روی زغال است. اما از آنجا که این امکان برای همه فراهم نیست، می توان آن را در منزل و در فر درست کرد.

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی تنوری :

  • سیب زمینی: 4 عدد
  • سیر: یک حبه
  • پنیر موزارلا رنده شده: یک پیمانه
  • پنیر پارمزان رنده شده: نصف پیمانه
  • جعفری ساطوری شده: یک چهارم پیمانه
  • کره آب شده: یک چهارم پیمانه
  • روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سیب زمینی تنوری :

در این غذا بهتر است سیب زمینی با پوست باشد؛ ولی اگر دوست ندارید، می توانید پوست آن را بگیرید.

روی هر سیب زمینی شکاف های کوچکی از عرض ایجاد کنید؛ مراقب باشید که سیب زمینی را تا خاتمه برش ندهید.

در صورت تمایل می توانید سیب زمینی را در اندازه دلخواه خرد کنید.

در سینی فر کاغذ روغنی بگذارید. سیر را له نموده و با کره و روغن زیتون مخلوط کنید. با استفاده از قلم موی آشپزی این مخلوط را روی سطح سیب زمینی ها بریزید.

سینی را در فر بگذارید و 20 دقیقه زمان دهید تا سیب زمینی ها بپزند. وقتی لبه های سیب زمینی طلایی و شکاف ها از هم باز شدند، سینی را بیرون بیاورید.

همان طور که سیب زمینی ها داغ است، سطح آن ها را به پنیر موزارلا، پارمزان و مقداری کره آغشته کنید. سینی را دوباره در فر بگذارید و 20 دقیقه دیگر زمان دهید تا تنوری و طعم دار شوند.

وقتی سیب زمینی ها حسابی تنوری شدند، از فر بیرون بیاورید و با جعفری خرد شده آن را تزیین کنید.

سیب زمینی تنوری را می توانید با سس های مختلف و انواع دیپ سرو کنید.

در صورت تمایل می توانید مقداری قارچ سرخ شده و سبزیجات در کنار این غذا بگذارید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی، خبرنگاران را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 6 فروردین 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: persianproud.ir شناسه مطلب: 770

به "سیب زمینی تنوری، پیش غذای خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سیب زمینی تنوری، پیش غذای خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید