طرز تهیه خورش ماست هندی

به گزارش مجله افتخار، یکی از کارهایی که میشه انجام داد تا آشپزی کردن برامون جالب تر و حتی هیجان انگیز بشه امتحان طعم های جدیده. اینکه یه غذای جدید رو برای اولین بار درست کنیم و منتظر باشیم تا بعد پخت مزه اش رو بچشیم، تا ببینیم چی از آب دراومده

طرز تهیه خورش ماست هندی

برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور دهلی ما را تجربه کنید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از دونفره

مواد لازم

1 عدد سینه مرغ

1 عدد پیاز

1 الی دو حبه سیر

1 پیمانه ماست

1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذاخوری جعفری خورد شده

1/2 قاشق چایخوری زیره سیاه

1/2 قاشق مربا خوری پودر کاری

نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

مراحل تهیه خورش ماست هندی

ابتدا نصفی از یک عدد پیازی که داشتیم رو خورد نموده و با روغن تفت میدیم. در صورتی که این غذا روغن بیشتری داشته باشه لذیذ تر میشه.

وقتی پیاز نرم شد و پخت و کمی تغییر رنگ داد بهش زرچوبه و فلفل اضافه نموده و سینه مرغ رو هم که خورد کردیم داخلش میریزیم و مواد رو با هم تفت میدیم.

بعد از اینکه مرغ تغییر رنگ داد رب گوجه فرنگی و زیره رو هم اضافه میکنیم و مواد رو با هم تفت میدیم تا رب هم سرخ بشه و از خامی دربیاد.

تا رب سرخ میشه سس خورش رو درست میکنیم به این ترتیب که نصف به جامانده پیاز، جعفری، سیر و ماست رو داخل غذا ساز میریزیم

غذا ساز رو چند پالس میزنیم تا همه مواد خوب خورد شده و یکدست بشن.

حالا سس رو به مرغ اضافه نموده و نمک هم میریزیم و مواد رو در حد مخلوط شدن هم میزنیم.

حدود نصف تا یک لیوان آب داخل قابلمه ریخته و ذرش رو میبندیم و اجازه میدیم تا خورشتمون با حرارت ملایم بپزه و جا بیوفته.

در یک ربع انتهایی پخت پودر کاری رو هم اضافه میکینم.

حالا اجازه میدیم تا خورشت خوب جا بیوفته و آبش رو بکشه

در نهایت خورش خوشمزه ما حاضره و میتونیم با برنج سروش کنیم … نوش جان

بیشتر بخوانید: طرز تهیه غذای ساده و آسان

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 11 دی 1399 بروزرسانی: 11 دی 1399 گردآورنده: persianproud.ir شناسه مطلب: 1303

به "طرز تهیه خورش ماست هندی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش ماست هندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید