طرز تهیه خورش ماست هندی
به گزارش مجله افتخار، یکی از کارهایی که میشه انجام داد تا آشپزی کردن برامون جالب تر و حتی هیجان انگیز بشه امتحان طعم های جدیده. اینکه یه غذای جدید رو برای اولین بار درست کنیم و منتظر باشیم تا بعد پخت مزه اش رو بچشیم، تا ببینیم چی از آب دراومده
برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور دهلی ما را تجربه کنید.
به گزارش خبرنگاران به نقل از دونفره
مواد لازم
1 عدد سینه مرغ
1 عدد پیاز
1 الی دو حبه سیر
1 پیمانه ماست
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری جعفری خورد شده
1/2 قاشق چایخوری زیره سیاه
1/2 قاشق مربا خوری پودر کاری
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
مراحل تهیه خورش ماست هندی
ابتدا نصفی از یک عدد پیازی که داشتیم رو خورد نموده و با روغن تفت میدیم. در صورتی که این غذا روغن بیشتری داشته باشه لذیذ تر میشه.
وقتی پیاز نرم شد و پخت و کمی تغییر رنگ داد بهش زرچوبه و فلفل اضافه نموده و سینه مرغ رو هم که خورد کردیم داخلش میریزیم و مواد رو با هم تفت میدیم.
بعد از اینکه مرغ تغییر رنگ داد رب گوجه فرنگی و زیره رو هم اضافه میکنیم و مواد رو با هم تفت میدیم تا رب هم سرخ بشه و از خامی دربیاد.
تا رب سرخ میشه سس خورش رو درست میکنیم به این ترتیب که نصف به جامانده پیاز، جعفری، سیر و ماست رو داخل غذا ساز میریزیم
غذا ساز رو چند پالس میزنیم تا همه مواد خوب خورد شده و یکدست بشن.
حالا سس رو به مرغ اضافه نموده و نمک هم میریزیم و مواد رو در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
حدود نصف تا یک لیوان آب داخل قابلمه ریخته و ذرش رو میبندیم و اجازه میدیم تا خورشتمون با حرارت ملایم بپزه و جا بیوفته.
در یک ربع انتهایی پخت پودر کاری رو هم اضافه میکینم.
حالا اجازه میدیم تا خورشت خوب جا بیوفته و آبش رو بکشه
در نهایت خورش خوشمزه ما حاضره و میتونیم با برنج سروش کنیم … نوش جان
بیشتر بخوانید: طرز تهیه غذای ساده و آسان
منبع: جام جم آنلاین