طرز تهیه کروسان مرغ؛ غذایی تازه و مجذوب کننده

به گزارش مجله افتخار، این روزها که بیشتر از هر زمان دیگری در خانه مشغول درست کردن انواع وعده های غذایی هستیم و هر بار یکی از اعضای خانواده مسئول درست کردن غذا می گردد، می توانیم غذاهای نو را هم امتحان کنیم. یکی از این غذاها کروسان مرغ و سبزیجات است که طعم بی نظیری دارد و در عین حال به راحتی هم پخته می گردد.

طرز تهیه کروسان مرغ؛ غذایی تازه و مجذوب کننده

مواد لازم برای تهیه خمیر کروسان:

آرد گندم: دو و نیم پیمانه

بیکینگ پودر: 2 و نیم قاشق چای خوری

نمک: نصف قاشق چای خوری

کره: 125 گرم

خامه: یک پیمانه

مواد لازم برای داخل کروسان:

فیله مرغ: 5 عدد

سیب زمینی: 1 عدد

پیاز خرد شده: یک عدد

هویج: یک عدد

فلفل دلمه ای: یک عدد

نعنا خشک، پودر سیر، پاپریکا، نمک و فلفل: به میزان لازم

جعفری: 2 قاشق غذاخوری

کره: به میزان کم

زرده تخم مرغ: 2 عدد

طرز تهیه و دستور پخت:

1. در یک ظرف آرد، بیکینگ پودر و نمک را الک نموده و با هم ترکیب کنید. کره را اضافه نموده و با استفاده از نوک انگشتان مواد را با هم ورز دهید تا مخلوط شبیه خرده نان گردد و قطعه های بزرگ کره نمانده باشد. خامه را به مواد اضافه نموده و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. روی خمیر را پوشانده و بگذارید 15 دقیقه استراحت کند.

2. برای تهیه مواد داخل کروسان، در یک تابه کره را ذوب کنید. سیب زمینی و هویج را تفت دهید تا کمی پخته شوند. مرغ، پیاز و فلفل دلمه ای، سیر، پاپریکا، نعنا خشک، نمک و فلفل سیاه را اضافه نموده و هم بزنید تا مرغ پخته گردد. سپس جعفری را اضافه نموده و هم بزنید. سپس شعله را خاموش کنید.

3. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. بر روی یک سینی فر کاغذ مومی گذاشته و کمی روغن بپاشید.

4. بعد از استراحت؛ خمیر را بر روی یک سطح صاف آردی قرار داده و کمی ورز دهید. سپس به دو قسمت توپ شکل تقسیم کنید. یکی از خمیرها را برداشته و با وردنه صاف کنید و به صورت مثلثی برش دهید. یا می توانید مانند پیتزا به 8 قسمت تقسیم کنید.

5. یکی از مثلث ها را برداشته و با وردنه باز کنید تا میزان آن کمی بزرگ تر گردد. قطر حدود 2 میلی متر گردد.

6. میزانی از مواد را در انتهای خمیر قرار داده و آن را تا نوک مثلث رول کنید. سپس گوشه راست و چپ را کمی خم کنید.

7. کروسان ها را بر روی سینی فر قرار داده و روی آن تخم مرغ هم زده مالیده و کنجد بپاشید.

8. سینی را در فر قرار داده و 20 الی 25 دقیقه بپزید تا رنگ آن طلایی گردد.

منبع: ایرنا

منبع: فرارو
انتشار: 2 تیر 1401 بروزرسانی: 2 تیر 1401 گردآورنده: persianproud.ir شناسه مطلب: 2028

به "طرز تهیه کروسان مرغ؛ غذایی تازه و مجذوب کننده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کروسان مرغ؛ غذایی تازه و مجذوب کننده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید