طرز تهیه شیرینی مربایی ساده و خوشمزه
به گزارش مجله افتخار، شیرینی مربایی در دسته شیرینی های خشک قرار می گیرد و جزو شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار و حتی نوستالژی به شمار میرود. به شیرینی مربایی، شیرینی آلمانی یا شیرینی مارمالادی هم می گویند. در این مطلب طرز تهیه این نوع شیرینی در اختیار شما قرار گرفته است.
مواد لازم برای تهیه شیرینی مربایی
- آرد نول دو و نیم پیمانه
- جوش شیرین یک چهارم قاشق چایی خوری
- نمک یک چهارم قاشق چایی خوری
- کره کاله خرید آنلاین یک پیمانه
- شکر نرم و دانه ریز سه چهارم پیمانه
- تخم مرغ یک عدد
- وانیل شکری یک چهارم قاشق چایی خوری
- پوره مربای زرد آلو یک سوم پیمانه
طرز تهیه شیرینی مربایی
در یک ظرف میانه آرد، جوش شیرین و نمک را مخلوط و این ترکیب را دو بار الک کنید.
در یک ظرف دیگر کره و شکر را با همزن برقی خوب مخلوط کنید تا یک ترکیب نرم و لطیف به دست آید سپس تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید و آن ها را حدود دو دقیقه با همزن برقی بزنید تا حجم تخم مرغ دو برابر گردد.
مخلوط آرد را به تدریج به مخلوط کره اضافه نموده و با نوک انگشتانتان ورز دهید تا یک خمیر کاملا یک دست حاصل گردد. این خمیر را داخل کیسه نایلونی گذاشته و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله دوم
بعد از گذشت این یک ساعت خمیر را از یخچال خارج کنید. با یک قاشق سوپ خوری کمی از خمیر را بردارید و با دست آن را گرد کنید و فرم دهید. با انگشت وسط خمیر را کمی گود کنید.
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیرهایی که آماده کردید را روی آن قرار دهید.
مرحله سوم
قسمت گود شده شیرینی ها را با پوره مربای زرد آلو پر کنید و سینی را 15 تا 18 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. فر را از قبل روی حرارت 175 درجه سانتی گراد بگذارید تا تمام محیط فر گرم گردد و دما در تمام نقاط آن یکسان باشد.
بعد از پخته شدن شیرینی ها آن ها را در ظرف مورد نظرتان بچینید و از مهمانانتان پذیرایی کنید.
منبع: کتاب کاله